PRODAJA: info@croadria.hr

01/6000-960

PODRŠKA: pomoc@croadria.hr

01/6000-966

Linux web hosting paket RUN je Croadria rješenje za naprednije korisnike. Korisnici kao što su internetske trgovine, tvrtke s nekoliko brandova ili webmasteri s više klijenata pronalaze u RUN paketu svoje idealno rješenje.

RUN paket u sebi sadrži 6 GB prostora za web stranice i mail poruke. U paket je uključen neograničen broj mail adresa na vlastitoj domeni te posebna pogodnost pri registraciji vlastite domene*. Korisnik na Run paketu može postaviti do deset web stranica na nezavisnim domenama. U sklopu paketa uključen je negraničen broj MySQL baza.

RUN paket može biti postavljen na zasebnu IP adresu čime je podržana i instalacija SSL certifikata za zaštitu podataka Vas i posjetitelja Vaše web stranice.

Vaš RUN paket bit će smješten na našim serverima u sigurnom data centru u Zagrebu što osigurava najbrži pristup stranicama. Upravljanje Vašom uslugom u potpunosti je pod Vašom kontrolom putem Plesk sučelja za administraciju.

 

OPCIJA RUN HOSTING
Prostor 6 GB
Broj e-mail adresa neograničen
Web hosting (broj domena) 10
Mail server (broj domena) 10
Registracija domene *  
Poddomena neograničeno
Domain alias neograničeno
Broj MYSQL baza neograničen
Promet Flat
Dodatni FTP računi 30
Vlastiti IP (na zahtjev)  
Besplatni povrat podataka  
Godišnja cijena 650 kn
 

Cijena ne uključuje PDV

 

* Uz godišnji zakup hostinga Mini, Start, Run ili Fly registracija ili produženje jedne .com, .net, .biz, .info, .org, .eu ili .com.hr domene je besplatno, dok naplatne .hr domene, .me i .in registriramo uz posebnu pogodnost.

Besplatne .hr domene registriramo uz web hosting uslugu u skladu s CARNetovim pravilnikom o upravljanju vršnom .hr domenom.

20 godina iskustva u hostingu

CA Internet je web hosting tvrtka koja djeluje na ovom području još od 1995. godine. Pod nazivom tvrtke CA Internet d.o.o. i brandom Croadria držimo tržišnu poziciju jednog od vodećih web hosting providera u Hrvatskoj, a od 2005. godine djelujemo u sklopu grupe Iskon Internet d.d.

Specijalizirani smo za pružanje hosting usluga i registraciju internet domena.

Poslovanje tvrtke usmjereno je na pružanje kvalitetne i stabilne usluge, a zahvaljujući uskoj specijaliziranosti, kvalitetno rješavamo sve korisničke zahtjeve.

 

Serverska i mrežna infrastruktura smještena u Hrvatskoj

Croadria web hosting usluge koriste kapacitete Iskon Internet d.d. mrežne infrastrukture. Usluga je bazirana na HP serverima nove generacije koji se nalaze u data centru u Zagrebu. Na svim serverima vrši se dnevna sigurnosna kopija svih servera iz koje se po potrebi može izvršiti povrat podataka.

 

Korisnička podrška 24/7

Naša korisnička podrška dostupna je korisnicima 24/7 na broj telefona + 385 (1) 6000 966 ili mail pomoc@croadria.hr.

 

Jednostavna kontrola i administracija

Svi web hosting paketi nalaze se na serverima opremljenim najnovijom inačicom Plesk® sučelja za automatizaciju hostinga. Plesk Panel korisnicima omogućuje visoki stupanj upravljanja svojim Linux web hosting paketom. Korisniku je na raspolaganju samostalna kontrola DNS postavki, File manager, administracija baza podataka, dodatnih FTP računa te niz drugih mogućnosti za administraciju. Također, korisniku je na raspolaganju i jednostavna instalacija popularnih CMS-ova kao što su Joomla i WordPress.