PRODAJA: info@croadria.hr

01/6000-960

PODRŠKA: pomoc@croadria.hr

01/6000-966

Windows web hosting paket RUN je Croadria rješenje za naprednije korisnike. Korisnici kao što su internetske trgovine, tvrtke s nekoliko brandova ili webmasteri s više klijenata pronalaze u RUN paketu svoje idealno rješenje.

RUN paket u sebi sadrži 6 GB prostora za web stranice i mail poruke. U paket je uključen neograničen broj mail adresa na vlastitoj domeni te posebna pogodnost pri registraciji vlastite domene*. Korisnik na Run paketu može postaviti do deset web stranica na nezavisnim domenama. U sklopu paketa uključeno je 10 MS SQL baza.

RUN paket može biti postavljen na zasebnu IP adresu čime je podržana i instalacija SSL certifikata za zaštitu podataka Vas i posjetitelja Vaše web stranice.

Vaš RUN paket bit će smješten na našim serverima u sigurnom data centru u Zagrebu što osigurava najbrži pristup stranicama. Upravljanje Vašom uslugom u potpunosti je pod Vašom kontrolom putem Plesk sučelja za administraciju.

 

OPCIJA  RUN HOSTING
Prostor   6 GB
Broj e-mail adresa   neograničen
Web hosting (broj domena)   10
Mail server (broj domena)   10
Registracija domene *   
Poddomena   neograničen
Domain alias   neograničen
Broj MSSQL baza   10
Promet   Flat
Dodatni FTP računi   neograničeno
Vlastiti IP (na zahtjev)   
Besplatni povrat podataka  
Godišnja cijena

650,00 kn

86,27 €

 

Cijena ne uključuje PDV
Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK

 * Uz godišnji zakup Run web hosting paketa registracija ili produženje jedne .com, .net, .biz, .info, .org, .eu ili .com.hr domene je besplatno, dok naplatne .hr domene, .me i .in registriramo uz posebnu pogodnost.

Besplatne .hr domene registriramo uz web hosting uslugu u skladu s CARNetovim pravilnikom o upravljanju vršnom .hr domenom.

20 godina iskustva u hostingu

Croadria je tim stručnjaka za web hosting i ICT usluge s tradicijom od 1996. godine. Od 2019.g. djelujemo u sklopu Iskon Interneta u čijem smo vlasništvu još od 2005. g. te držimo tržišnu poziciju jednog od vodećih hosting providera u Hrvatskoj.

Specijalizirani smo za pružanje hosting usluga i registraciju internet domena.

Poslovanje tvrtke usmjereno je na pružanje kvalitetne i stabilne usluge, a zahvaljujući uskoj specijaliziranosti, kvalitetno rješavamo sve korisničke zahtjeve.

 

Serverska i mrežna infrastruktura smještena u Hrvatskoj

Croadria web hosting usluge koriste kapacitete Iskon Internet d.d. mrežne infrastrukture. Usluga je bazirana na HP serverima nove generacije koji se nalaze u data centru u Zagrebu. Na svim serverima vrši se dnevna sigurnosna kopija svih servera iz koje se po potrebi može izvršiti povrat podataka.

 

Korisnička podrška 24/7

Naša korisnička podrška dostupna je korisnicima 24/7 na broj telefona + 385 (1) 6000 966 ili mail pomoc@croadria.hr.

 

Jednostavna kontrola i administracija

Svi web hosting paketi nalaze se na serverima opremljenim najnovijom inačicom Plesk sučelja za automatizaciju hostinga. Plesk Panel korisnicima omogućuje visoki stupanj upravljanja svojim Windows web hosting paketom. Korisniku je na raspolaganju samostalna kontrola DNS postavki, File manager, administracija baza podataka, dodatnih FTP računa te niz drugih mogućnosti za administraciju.