PRODAJA: info@croadria.hr

01/6000-960

PODRŠKA: pomoc@croadria.hr

01/6000-966

Zašto vam treba web stranica?

Ako niste prisutni na webu – niste prisutni nigdje. Svaki potencijalni klijent će opcije za svoju potrebu danas prvo potražiti na Internetu, a tamo treba pronaći upravo vas. Vaša pojava na Internetu počinje upravo od vaše web stranice – dopustite nam da vam pomognemo u tome.

Što je web hosting?

Da bi vaš web bio prisutan na Internetu, on mora biti smješten na poslužitelju. Web hosting je upravo to – najam prostora za vašu web stranicu i e-mailove. Web hosting treba biti pouzdan, stabilan, pristupačan i osigurati podršku u slučaju bilo kakvih problema. Croadria je sve od navedenog.

 

 20 godina iskustva u hostingu

Croadria je web hosting brand koji na ovom području djeluje još od 1995. godine. Držimo tržišnu poziciju jednog od vodećih web hosting providera u Hrvatskoj, od 2005. godine djelujemo u sklopu grupe Iskon Internet d.d., a od 2019. g. smo službeno dio Iskona. Saznajte malo više o nama.

Ne znate ništa o web stranicama ni je li to za vas?

Javite nam se za savjet – ispričajte što vas zanima. Danas ne postoji djelatnost kojoj prisustvo na Internetu nije potrebno, a sve počinje od web stranice – Vašeg web sjedišta. Saznajte koju domenu možete imati, kako uz najmanje troškove otvoriti vlastite mail adrese po kojima će vaši klijenti znati da ste ozbiljni te čemu to sve služi. Kontakti su info@croadria.com i 01/6000-960 – očekujemo vaše javljanje.

Zašto Croadria?

Specijalizirani smo za pružanje hosting usluga i registraciju internet domena. Preko 20 godina čuvamo i pazimo web stranice i mailove naših klijenata, stručni smo, ali pristupačni i spremni zajedno s vama naći idealno rješenje za vaše potrebe. Naši poslužitelji spremni su da na njih postavite vlastita web rješenja ili odlučite sami izgraditi vaš web na WordPress platformi – trenutno najpopularnijem rješenju za izradu web stranica, a ako ne znate kome se obratiti spremni smo vam preporučiti i neke od naših partnera čije smo usluge izrade web stranica i sami znali koristiti.

Kako započeti?

Croadria paleta usluga pokriva sve vaše potencijalne zahtjeve – od onog za najmanji web, pa do rješenja koja pogone velike webshope i poslovne sustave. Naš najpopularniji paket START dostupan je već od 400 kn + PDV godišnje, a sadrži 3 GB prostora za smještaj do dvije web stranice i neograničen broj mail adresa uz niz drugih pogodnosti.

Odaberite Start paket

ili pogledajte ostatak naše ponude!