PRODAJA: info@croadria.hr

01/6000-960

PODRŠKA: pomoc@croadria.hr

01/6000-966

Tražite kvalitetno i pouzdano web hosting rješenje?

Danas nije lako pronaći pouzdani web hosting uz toliko providera i mogućnosti koje vam se nude.

Slijedi nekoliko najvažnijih čimbenika koje bi pouzdani hosting provider morao imati u ponudi:  

 

Diskovni prostor i Internet promet  

Diskovni prostor se odnosi na količinu serverskog prostora koji je dodijeljen vašem hosting paketu. Diskovni prostor ćete iskoristiti za spremanje datoteka od web stranice što uključuje tekstove, fotografije, zvukove, baze podataka itd. Diskovni prostor zauzimaju i mail sandučići, ukoliko koristite mailove preko vašeg hosting providera.

Internet promet se odnosi na dozvoljenu količinu Internet prometa koju vaša web stranica može potrošiti, obično na mjesečnoj razini. Zato je uvijek preporučljivo odabrati hosting providera koji nudi neograničen (flat) Internet promet kako ne bi došlo do neočekivanih mjesečnih troškova ili kako vam hosting provider ne bi privremeno isključio uslugu što zna biti praksa kod nekih od njih.

Npr. ako vaša web stranica sadrži mnogo fotografija, potražiti ćete hosting paket s većim diskovnim prostorom i neograničenim (flat) Internet prometom.

 

Višegodišnje iskustvo  

Vrlo je važno odabrati renomiranu hosting tvrtku sa višegodišnjim iskustvom kako biste biste bili sigurni u kvalitetu usluge i samim time zaštitili vaše poslovanje.

 

Hrvatski data centar

Ako su posjetitelji vaših stranica iz Hrvatske, njima će se vaše web stranice najbrže učitavati.

 

Podrška  

U današnje vrijeme je bitno odabrati tvrtku sa telefonskom te email podrškom 24/7, jer vam svaki mail može biti krucijalan za poslovanje, a ispad web stranice može vrlo brzo utjecati na vašu poziciju na Google-u. 

 

O nama

Croadria vam može ponuditi hosting pakete od 1, 3, 6 i 12 GB s mogućom nadogradnjom. Svi naši hosting paketi omogućuju neograničen Internet promet i mogućnost smještaja većeg broja domena/ web stranica. Naša tehnička podrška dostupna je 24/7. Usluga je bazirana na HP i Dell serverima najnovije generacije koji se nalaze u sigurnom data centru u Zagrebu. Na svim serverima vrši se redovna sigurnosna kopija svih hosting paketa iz koje se po potrebi može izvršiti povrat podataka – Veeam backup.

Croadria je ugledni tim stručnjaka za ICT usluge i web hosting, s tradicijom koja seže još od 1996. i ponosni smo što se ubrajamo među vodeće hosting providere na tržištu Hrvatske.

Osnovna djelatnost Croadrie je web hosting što je dodatno prošireno i uslugama kolokacije poslužitelja, najma dediciranog poslužitelja, iznajmljivanjem i održavanjem VPS-ova tj. VPS hostingMicrosoft 365 uslugom. 

Naše usluge koriste tvrtke s potrebom za stabilnom i sigurnom hosting uslugom za jednu ili više svojih web stranica te individualni korisnici kojima treba jednostavan, a pouzdan web hosting s kvalitetnom podrškom.  

Platforme na kojima nudimo naše usluge:

  • Linux – Ubuntu, Plesk, PHP podrška, MySQL…
  • Windows – Windows Server 2022, ASP.NET podrška, Plesk, MS SQL…

Obje platforme koriste hvaljeni sustav za samostalnu administraciju – Plesk. Time je svim našim korisnicima omogućeno da bez potrebe kontaktiranja tehničke podrške samostalno odrađuju niz administrativnih radnji za svoj paket – aktivacija baza podataka, kreiranje mail accounta, prijenos datoteka bez korištenja FTP klijenta… Također, korisniku je na Linux platformi na raspolaganju i jednostavna instalacija popularnih CMS-ova kao što su Joomla i WordPress.

Uz svaki web hosting paket, možete instalirati besplatan SSL certifikat – Let`s Encrypt ili možete kod nas zakupiti komercijalne SSL certifikate, različitih tipova

 

Naruči svoj web hosting