PRODAJA: info@croadria.hr

01/6000-960

PODRŠKA: pomoc@croadria.hr

01/6000-966

Web hosting

Lite

2 GB Prostora

Neograničen Broj Email Adresa

1 Domena

24/7 Podrška

Neograničen promet

Brzi hrvatski serveri

35,00

godišnje

DetaljnijeOdaberite

Business

10 GB Prostora

Neograničen Broj Email Adresa

2 Domene

24/7 Podrška

Neograničen promet

Brzi hrvatski serveri

70,00

godišnje

DetaljnijeOdaberite

Advanced

25 GB Prostora

Neograničen Broj Email Adresa

10 Domena

24/7 Podrška

Neograničen promet

Brzi hrvatski serveri

110,00

godišnje

DetaljnijeOdaberite

Ultimate

50 GB Prostora

Neograničen Broj Email Adresa

20 Domena

24/7 Podrška

Neograničen promet

Brzi hrvatski serveri

195,00

godišnje

DetaljnijeOdaberite

Cijene su izražene na godišnjoj bazi i ne uključuju PDV.

Uz godišnji zakup web hosting paketa registracija i obnova domene je besplatna

Saznajte više

Web hosting predstavlja uslugu koja omogućuje korisnicima da smjeste svoje web stranice i ostale web servise na server, koji je povezan s Internetom. Kroz web hosting, korisnici mogu osigurati da njihovi sadržaji budu dostupni širokom krugu korisnika na globalnoj razini. Usluga web hostinga često uključuje smještaj web stranica, baze podataka i elektroničke pošte, te nudi različite opcije prilagođene potrebama korisnika, ovisno o veličini, tipu i namjeni web stranice.

Croadria web hosting paketi idealni su svakom korisniku koji želi svoju stranicu i mailove smjestiti na pouzdan i kvalitetan hosting.

Croadria nudi četiri različita Windows ili Linux web hosting paketa kako bismo svojim korisnicima osigurali fleksibilnost u odabiru i prilagodbi web hostinga svojim specifičnim potrebama.

Neovisno o tome za koji se paket odlučite, vaša web stranica i e-pošta bit će smješteni na našim serverima u sigurnom data centru u Zagrebu, što garantira brz pristup vašoj stranici i visoku razinu sigurnosti.

Svi naši hosting paketi uključuju mogućnost smještaja više domena s različitim sadržajem, odvojenim bazama podataka (MySQL ili MSSQL) te neograničenim brojem e-mail adresa. Naša ponuda obuhvaća i dodatne mogućnosti, poput SSL certifikata i naprednijih sigurnosnih značajki, koje će dodatno osigurati vašu web stranicu i e-poštu.

Ukratko, izborom jednog od naših web hosting paketa, možete biti sigurni da ćete imati sve alate i resurse potrebne za uspješno i sigurno poslovanje na internetu, te da ćete imati na raspolaganju pouzdane i efikasne usluge koje će ispuniti vaše zahtjeve i očekivanja.

Platforme na kojima nudimo naše web hosting usluge:

  • Linux – Ubuntu ili Debian, Plesk, PHP, MySQL…
  • Windows – Windows Server 2022, ASP.NET, Plesk, MS SQL…

* Uz godišnji zakup web hostinga Lite, Business, Advanced ili Ultimate registracija ili produženje jedne .com, .net, .biz, .info, .org, .eu ili .com.hr domene je besplatno, dok naplatne .hr domene, .me i .in registriramo uz posebnu pogodnost.

Besplatne .hr domene registriramo uz web hosting uslugu u skladu s CARNetovim pravilnikom o upravljanju vršnom .hr domenom.

Dodatno, uz svaki hosting paket, možete instalirati besplatan SSL certifikat – Let`s Encrypt ili možete kod nas zakupiti komercijalne SSL certifikate, različitih tipova.

Više od 25 godina iskustva u web hostingu

Croadria je ugledni tim stručnjaka za ICT usluge i web hosting, s tradicijom koja seže još od 1996. i ponosni smo što se ubrajamo među vodeće hosting providere na tržištu Hrvatske.

Naša specijalnost su web hosting usluge i registracija internet domena, a svoje poslovanje usmjeravamo na pružanje stabilnih i kvalitetnih usluga kojima u potpunosti udovoljavamo zahtjevima naših klijenata. Zahvaljujući fokusu na našu usku specijalizaciju, svaki korisnički zahtjev rješavamo s visokom kvalitetom i preciznošću.

Serverska i mrežna infrastruktura smještena u Hrvatskoj

Korisnici Croadria web hosting usluga mogu biti sigurni u kvalitetu usluge, jer se naša usluga temelji na korištenju HT mrežne infrastrukture. Koristimo visokokvalitetne HP i Dell servere nove generacije, koji se nalaze u suvremenom data centru u Zagrebu.

Kako bi osigurali sigurnost i zaštitu vaših podataka, na svim serverima redovito vršimo dnevnu sigurnosnu kopiju svih podataka. U slučaju bilo kakvog gubitka podataka, možete se osloniti na našu sigurnosnu kopiju i brzo vratiti svoje podatke. Vaša sigurnost i pouzdanost su nam iznimno važni, stoga se kontinuirano brinemo o održavanju i nadogradnji naše mrežne infrastrukture kako bi vaši podaci bili sigurni i dostupni u svakom trenutku.

Korisnička podrška 24/7

Znamo da je kvalitetna korisnička podrška jednako važna kao i kvaliteta same usluge. Zbog toga smo omogućili dostupnost naše korisničke podrške 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Korisnici nam se mogu obratiti putem telefonskog broja +385 (1) 6000 966 ili putem maila pomoc@croadria.hr, a naš tim stručnjaka za korisničku podršku uvijek će se pobrinuti da vam brzo i efikasno odgovore na vaša pitanja i riješe sve probleme vezane uz vaše web hosting usluge. Vaše zadovoljstvo našom uslugom i brzim odgovorom je naš prioritet.

Web hosting administracija

Svi web hosting paketi opremljeni su najnovijom inačicom Plesk sučelja za automatizaciju hostinga. Plesk Panel nudi bogatu lepezu funkcionalnosti, od samostalne kontrole DNS postavki i administracije baza podataka, do dodavanja FTP računa i upravljanja datotekama putem File Managera. Naši korisnici na Linux platformi također mogu jednostavno instalirati popularne CMS platforme kao što su Joomla i WordPress, te na taj način brzo i jednostavno kreirati svoje web stranice.

Jednostavna kontrola

Ukratko, naši korisnici mogu biti sigurni da će naša najnovija Plesk Panel tehnologija omogućiti visoku razinu kontrole i jednostavnost upravljanja njihovim web hosting paketima, što će im uštedjeti vrijeme i olakšati poslovanje na internetu.

PAKET

LITE HOSTING

BUSINESS HOSTING

ADVANCED HOSTING

ULTIMATE HOSTING

Mjesečna cijena

3,50 €

7,00 €

11,00 €

19,50 €

Tromjesečna cijena

8,75 €

17,50 €

27,50 €

48,75 €

Polugodišnja cijena

17,50 €

35,00 €

55,00 €

97,50 €

Godišnja cijena

35,00 €

70,00 €

110,00 €

195,00 €

Cijena ne uključuje PDV

 

 

DODATNE HOSTING USLUGE

GODIŠNJA CIJENA

Dodatni web hosting i e-mail server

13,27 €

Dodatni diskovni prostor – 1GB

13,27 €

Dodatna MS SQL baza

19,91 €

Cijena ne uključuje PDV

 

Uz shared hosting, Croadria može omogućiti VPS (virtual private server) hosting i dedicirani hosting. Shared hosting omogućuje korisnicima da dijele isti server s drugim korisnicima, što je ekonomična opcija za manje web stranice. VPS hosting korisnicima pruža veći stupanj kontrola i izolaciju na resursima, dok dedicirani hosting nudi korisnicima cijeli fizički server za sebe.

 

Detaljni cjenik web hosting usluga