PRODAJA: info@croadria.hr

01/6000-960

PODRŠKA: pomoc@croadria.hr

01/6000-966

Općenito o Hosted Exchange mail usluzi

Microsoft-Exchange-20132

 

Hosted Exchange Mail usluga namijenjena je poslovnim korisnicima koji imaju potrebu za visoko dostupnim, pouzdanim i profesionalnim pristupom e-mailu s računala, tableta i mobitela te žele optimizirati vlastito poslovanje i izbjeći kapitalna ulaganja u serversku infrastrukturu i licence.

 

 

Naplata se vrši prema zakupljenim resursima po pojedinim mailbox računima krajnjih korisnika. Na raspolaganju su Vam i paketi s uključenom licencom za Microsoft Outlook.

Korisnik administrator tvrtke po registraciji dobiva pristup našem ICT portalu putem kojeg upravlja svim resursima usluge. Osim korisnika administratora tvrtke, ICT portalu pristup imaju i ostali korisnici tvrtke koji su kreirani od strane administratora iste. Ti korisnici upravljaju postavkama svojih korisničkih računa.

Tvrtki se po registraciji dodaje privremena domena u obliku privremenadomena.c-a.com.hr kako bi Vam omogućili testiranje i uvid u funkcionalnosti usluge.

Naplata usluge kreće nakon isteka probnog perioda (30 dana) ili od trenutka kad se tvrtki dodijeli “prava” domena.

Korisnici svojim mailovima mogu pristupiti putem Outlook Web Access sučelja (na adresi hex.croadria.com) i putem mail klijenta (MS Outlook i sl., bez obzira na platformu na kojoj se nalaze – Windows, Windows-mobile, IOS, Android). Moguće je i povezivanje s BlackBerry uslugom (Croadria ne nudi samu BlackBerry uslugu).